Güneykent'e Bölünmüş Yol

Kırşehir Belediyesi tarafından Güneykent Mahallesi'nde yapılacak bölünmüş yolun inşaatına başlandı.

Şehit Ekrem Ülker Caddesi'nde düzenlenen törene, AK Parti Milletvekilleri Abdullah Çalışkan ve Muzaffer Aslan, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, AK Parti İl Başkanı Salih Çetinkaya, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Müslüm Kılıçaslan, İl Emniyet Müdürü Metin Aşık, Kırşehir Müftüsü Mustafa Balık, oda başkanları, Boydak Holding Üst Yöneticisi Memduh Boydak ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Bahçeci, burada yaptığı konuşmada, 4.6 kilometre uzunluğunda ve 24.5 metre genişliğindeki yolun, Şeyh Edebali Meydanı'ndan başlayıp Güneykent kavşağına kadar uzandığını belirterek, burasının bisiklet ve yaya yolları, peyzajı ve aydınlatmasıyla Kırşehir'in en prestijli en güzel yolu olacağını ifade etti.

Memduh Boydak ise, Boydak grubu olarak Türkiye'de farklı alanlarda faaliyet gösterdiklerini ifade ederek, ''Holding olarak mobilya sektöründe tanınıyoruz ama müteahhitlik işlerinde de emin adımlarla ilerliyoruz. Kırşehir, Kayseri'ye çok yakın. Bizim de çok iyi bildiğimiz bir bölge. Dolayısıyla da burada yol yapım çalışmasını ön görülen tarihten daha önce ekip çalışması ile bitirme gayreti göstereceğiz''

AK Parti Milletvekilleri Çalışkan ve Aslan da Kırşehir'e yapılacak yatırım ve projeleri anlatarak, yapılacak olan bölünmüş yolun hayırlı olmasını dilediler .
Kaynak: AA