Ataşehir’de Silahlı Kavga: 1 Yaralı

Ataşehir’de kimliği belirsiz 3 kişi, sokak ortasında tartıştıkları bir şahsı darp ettikten sonra silahla bacağından vurarak kayıplara karıştı.

Olay, Mustafa Kemal Mahallesi 3001 Caddesi 3042 Sokak üzerinde akşam saat 19.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre; kimliği belirsiz 3 şüpheli, otomobil ile geldikleri sokak üzerinde araçlarını durdurarak henüz bilinmeyen bir nedenle Celil T. (23) ile tartışmaya başladı.

Araçtan inen iki şüpheli bir süre tartıştıkları Celil T.’ye tokat atarak tartaklamaya başladı.

Bir süre sonra şüphelilerin elinden kurtulan Celil T. kaçarken, şüphelilerden birisi belinden çıkardığı tabancayla şahsa arkasından ateş açtı. Kurşunlardan birisi Celil T.’nin bacağına isabet ederken diğer bir kurşunda çevredeki bir binaya denk geldi. Saldırı sonucu Celil T. olay yerine yığılırken şüpheli şahıslar geldikleri otomobile binerek uzaklaştı

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağılık ekipleri sevk edildi. Vatandaşlar geç geldiği iddiasıyla polis ekiplerine tepki gösterirken; yaralı şahıs kaldırıldığı özel hastanede yapılan ilk müdahalesinin ardından Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Olaya tanık olan Ali Sönmez adlı bir vatandaş, “1 Mayıs Mahallesi'nin uzun zamanlardır yaşadığı bir sorun var. Çeteler bugün ellerinde silahlarla bir genci sokak ortasında silahla vurdular. Gündüz insanlar ellerinde silah taşıyor ve bir kovboy misali insan vurabiliyorlar. İki kişi araçtan inerek adamı ayağından vurarak yaraladılar” dedi.

Polis ekipleri, olayın ardından yerdeki boş mermi kovaları ile olay anında kayıtta olan güvenlik kamera görüntülerine el koydu. Kaçan şüphelilerin yakalanması için soruşturma başlatıldı .
Kaynak: İHA