Muratpaşalı Müteahhitler Kahvaltıda Buluştu

Antalya’nın Muratpaşa Müteahhitler derneği üyeleri kahvaltıda bir araya geldi.

Muratpaşalı Müteahhitler Kahvaltıda Buluştu
Muratpaşa Müteahhitleri Derneği geleneksel hale getirdiği kahvaltılı buluşma toplantısını Hotel Suix Lara ( eski Ofo otel ) ' de gerçekleştirildi .

Erciyes Yapı Market sponsorluğunda gerçekleştirilen kahvaltıya Muratpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Deniz Fırat Budak , Muratpaşa Müteahhitleri Derneği Başkanı Musa Koçak ve müteahhitler derneği yönetim kurulu üyeleri katıldı .

Konuşmasına buluşmaya destek verenlere teşekkür ederek başlayan Muratpaşa Müteahhitleri Derneği Başkanı Musa Koçak , buluşmayı düzenlemekteki amaçlarının müteahhitler arasındaki birlik , beraberliği artıracak adımları atmak ve sektör adına yaşanan sıkıntıları paylaşmak olduğunu söyledi .

Üyelerine Muratpaşa Müteahhitler derneğinin faaliyetlerini de aktaran Koçak , “Bu amaç doğrultusunda üyelerimiz ve meslektaşlarımız ile birlikteyiz . Birliktelikten çıkacak sesin gücü ile Antalya’mıza hizmet edeceğiz” dedi Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi , İmar Komisyonu Başkanı ve Muratpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Deniz Fırat Budak ise Başkan Süleyman Evcilmen’in Muratpaşa derneğin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirtti .

Mimar olduğunu ve kendisini müteahhitlerden ayırt etmediğini belirten Budak , “Başarıyı yakalamak için birliktelik önemli . Dayanışma ve paylaşım hedefe ulaşmakta yardımcı olacak en güçlü doküman olacaktır . Bu nedenle buluşmalarınızın devamını diliyorum . ” Konuşmaların ardından Muratpaşa Müteahhitleri Derneği Başkanı Musa Koçak ve Muratpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Deniz Fırat Budak Muratpaşa Müteahhitler buluşmasının pastasını birlikte kesti .
Kaynak: İHA