Melih Gökçek Twitter'ı salladı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in, kürtajla ilgili olarak bir kullanıcıya attığı özel mesaj sanal alemde büyük bir tartışma başlattı. Gökçek'le tartışmaya giren kadın kullanıcı daha sonra özür dileyerek bu tartışmanın içinde olmak istemediğini açıkladı.

Melih Gökçek Twitter'ı salladı
Melih Gökçek, Cumartesi günü Twitter 'da bir takipçisiyle tartışmaya girdi. Ancak takipçisine attığı kürtaj ile ilgili direkt mesajın paylaşılmasından sonra olay büyüdü.

Başbakan Erdoğan 'ın kürtajla ilgili sözlerini protesto eden bir kişi Melih Gökçek 'e twit attı. Gökçek ise mesajlara tepki göstererek, bu kullanıcıya özel mesaj attı.

Kullanıcının bu mesajı twitter 'da paylaşması ise fırtınayı başlattı.

MEZHEPÇİLİK YAPIYORLAR
Bunun üzerine twitter 'da Gökçek aleyhine hashtaglar açılmaya ve Gökçek 'i eleştiren binlerce twit atılmaya başlandı.

Yaşanan bu tartışmaları 'mezhepçilik konularını ele alarak AK Parti 'ye, Başbakanımıza ve bana saldıran bir grup var ' diye değerlendiren Gökçek, özel mesaj attığı kişinin de 'Buna liderlik yapanlardan biri ' olduğunu iddia etti.

Gökçek yazılan olumsuz yorumlar ve özel mesajının açıklanmasıyla ilgili mahkemeye gideceğini açıkladı.

Yaşanan bu gelişmelerin üzerine Gökçek'le tartışmaya giren twitter kullanıcısı özür dileyerek bu tartışmanın içinde olmak istemediğini açıkladı. Gökçek de özür dilemenin erdem olduğu ve bu tavrı için teşekkür ettiğini belirten bir twit attı.


Melih Gökçek Twitter'ı salladı


Melih Gökçek Twitter'ı salladı