Kılıçdaroğlu Nikah Şehitliği Yaptı

HATAY (İHA) Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap'ın oğlunun nikah şahitliğini yaptı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap’ın oğlu Taylan Matkap hayatını Gamze Ziroğlu ile birleştirdi. Hatay’da, Antakya Ottoman Palace Otel’deki düğün törenine Adalet Bakanı Sadullah Ergin, eski bakanlardan Murat Karayalçın ve Onur Kumbaracıbaşı, Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş ile çok sayıda CHP milletvekili ve yaklaşık 5 bin davetli katıldı.

Genç çiftin nikahını Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş kıyarken, CHP lideri Kılıçdaroğlu, damat Taylan Matkap’ın, Murat Karayalçın ise gelin Gamze Ziloğlu'nun nikah şahidi oldu.

Evlilik cüzdanı, Kılıçdaroğlu tarafından geline teslim edildi. Evlilik cüzdanının evin tapusu olduğunu belirten Kılıçdaroğlu “evin tapusunu, evin adaletini sağlaması için gelin hanıma teslim ediyorum, ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.

Karayalçın da, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş ise ‘Bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı vardır. Ben 2 fincan vererek 80 yılı garantilemiş oluyorum. Allah muhabbetinizi bozmasın’ diyerek, genç çifte Antakya Belediyesi Logolu fincan takımı hediye etti.

Düğün törenine katılan davetliler, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile fotoğraf çektirebilmek için adeta birbirleriyle yarıştılar.

Nikah töreninin ardından sahne alan sanatçı Selami Şahin ise davetlileri coşturdu. Slow ve hareketli parçalarını seslendiren Selami Şahin de genç çiftlere mutluluklar diledi .
Kaynak: İHA