Kaybeden Kilolar Olacak

Beylikdüzü Belediyesi bahar aylarının gelmesiyle birlikte ilçedeki fazla kilolu vatandaşların sağlıklı forma girebilmesi için ‘Yaza Merhaba, Kilolara Elveda’ etkinliği düzenledi.

Kaybeden Kilolar Olacak
Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen 'Yaza Merhaba Kilolara Elveda' etkinliği, belediye önünden başlayan yürüyüş ile start aldı. Renkli görüntülere sahne olan ve kültür merkezinde son bulan yürüyüşün ardından seminer verildi.

Konferans salonunda Diyetisyen Hicran Aslan Önal tarafından verilen seminer, yoğun ilgi gördü. Seminerde konuşan Önal, Sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam birbirinden ayrılmaz bir bütün. Bizim her ikisine de önem vermemiz gerekiyor” dedi.

6 ay sürecek etkinlik içerisinde sağlıklı zayıflama yarışması da olacak. Renkli karelerin ortaya çıktığı programda, yarışmaya katılmak isteyen vatandaşlar kilo ölçümlerini de yaptırdı. Seçilen 5 yarışmacının 6 ay boyunca zorlu mücadele sonucunda diyetisyen ve eğitmenlerin denetiminde yaşam standartları yükselecek ve hayata bakış açıları değişecek. Yarışmada dereceye girenlere akademi spor salonundan ücretsiz spor paketleri hediye edilecek ve kaybeden kilolar olacak.

Beylikdüzü Belediyesi Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil'in katıldığı programda, Yeşil, emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür ederek, “Hepimiz dengeli beslenmeli, spor yapmalı ve yediklerimize dikkat etmeliyiz. Yazı karşılarken öğrendiklerimizi uygulayarak fazla kilolarımıza elveda diyelim” dedi.

Daha sonra etkinlikte, İstanbul Ortodonti Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nden Ceylan Alioğlu Uludağ’ın “Diş Sağlığının Kilo Üzerindeki Etkileri” konulu sunumu, izleyenler tarafından dikkatle takip edildi. Son olarak Akademi Spor’un sahibi Necati Aras, spor yapmanın sağlıklı zayıflamadaki etkilerini anlattı. Programda, katılımcılara adımsayar ve sertifika verildi.

Etkinlik çiçek takdimleri ve diyet kokteylden oluşan ikram ile son buldu .
Kaynak: İHA