Gebze Belediye Başkanı Köşker Açıklaması

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, ilçeyi marka şehir yapacak özgün projelere start vereceklerini bildirdi.

Tüm Karadeniz Sanayici ve İşadamları Derneği yönetimi ile dernek lokalindeki kahvaltılı toplantıda bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, yaptıkları çalışmaları anlattı.

Üretilen projelerle ve yatırımlarla Gebze'nin 3 yıl öncesine göre çok daha gelişmiş, kendini yenileyen, fiziki, sosyal, kültürel, her alanda gelişen bir şehir haline geldiğini belirtti.

Gebze'nin her geçen yıl geliştiğini, modern bir kent hüviyetine büründüğünü vurgulayan Köşker, ''Üç yıl önce şehrimizi ziyaret eden dostlarımız bugün Gebze'yi tanıyamıyor ama yaptıklarımızı yeterli görmüyoruz. Gebze'yi marka şehir yapacak özgün projelere önümüzdeki günlerde start vereceğiz'' dedi.

Proje hazırlıkları tamamlanan Eskihisar'da inşa edilecek olan Macera ve Aksiyon Parkı'ndaki çalışmalara da değinen Köşker, ''Sahil düzenlemesi ile vizyonu değişen Eskihisarımız Macera ve Aksiyon Parkı ile bir cazibe merkezine dönüşecek ve Türkiye'nin her tarafından insanların akın edeceği bir turizm merkezi haline gelecek'' şeklinde konuştu.

Gebze'de üç yılda gerçekleştirilen hizmetlerin kurumlar arası işbirliği ve başta sivil toplum kuruluşları olmak üzere, ilçedeki her kesimle yaptıkları değerlendirmeli çalışmanın bir semeresi olduğunu vurgulayan Köşker, ''Gebze'yi bu noktaya hep beraber getirdik. Büyükşehir Belediyemizle, kamu kuruluşlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla, muhtarlarımızla, vatandaşlarımızla işbirliği ve uyum içinde çalıştık. Başarı varsa bunu hepinizin katkılarıyla, önerileriyle ve yapıcı eleştirileriyle gerçekleştirdik. Bu uyum ve birliktelik sürdükçe Gebze'yi çok daha güzel hizmet ve projelerle tanıştıracağız'' diye konuştu.

TÜKSİAD Başkanı Kaşif Şahinkesen de Köşker ve ekibine Gebze'ye kazandırdığı proje ve hizmetlerden dolayı teşekkür etti .
Kaynak: AA