Burhaniye İmam Hatip’de Mezuniyet Coşkusu

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Hacı Mehmet Fevzi Köylü Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenen mezuniyet töreninde büyük coşku yaşandı.

Burhaniye İmam Hatip’de Mezuniyet Coşkusu
2011-2012 eğitim döneminde mezun olmaya hak kazanan 41 öğrenci için düzenlenen mezuniyet törenine, Kaymakam Ali Uslanmaz, müftü Ali Efe ve çok sayıda daire amiri ile öğretmenler ve veliler katıldı.

Hacı Mehmet Fevzi Köylü Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin 4. geleneksel mezuniyet töreni okul bahçesinde yapıldı. Hacı Mehmet Fevzi Köylü Anadolu İmam Hatip Lisesi her yıl olduğu gibi bu yıl da mezunlarını görkemli bir törenle uğurladı. Törene katılanlara teşekkür eden okul müdür Aydın Gülten, 41 öğrenciyi mezun etmenin gururunu yaşadıklarını söyledi.

Duygusal anların da yaşandığı törende mezun öğrenciler adına konuşmaları Anadolu İmam Hatip Lisesi birincisi Zehra Bekiş ve İmam Hatip Lisesi birincisi Havva Uçar yaptı. Mezuniyet kütüğüne isimlerini çakan birincilere plaket ve ödüllerini ise Kaymakam Ali Uslanmaz verdi. 41 öğrencisini mezun eden İmam Hatip Lisesinde son sınıf öğrencileri mezuniyet belgelerini sınıf öğretmenlerinin elinden aldılar. Törende gururla birlikte vedalaşmanın da burukluğu yaşandı. Törenden sonra konuklara pilav ikramı yapılırken, tüm öğrenciler bir eğitim yılının yorgunluğunu da eğlenerek attı .
Kaynak: İHA