''Müzikli Günler'' Konserleri Başladı

Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı'nın 2011-2012 eğitim ve etkinlik dönemi kapsamında gerçekleşen ''Müzikli Günler'' konser dizisi başladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'na bağlı İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı, 2011-2012 eğitim ve etkinlik dönemini ''Müzikli Günler'' konserleriyle sanatseverlerle buluşuyor.

Antalya Kültür Merkezi Aspendos Salonu'nda gerçekleşen konserlerde ilk olarak Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği öğrencileri sahne aldı. Vatandaşların ilgi gösterdiği konserde, Türk Sanat ve Türk Halk Müziği öğrencileri performanslarıyla izleyenlerden alkış aldı.

''Müzikli Günler'' kapsamında Türk Sanat Müziği Korosu ise ''Bahar Konseri''yle izleyicilerle buluştu. Mehmet Emin Kakan şefliğinde gerçekleşen konserde, sanatseverlere açıklamalı mahur faslı dinletisi sunuldu.

Bugün saat 20.30'da AKM Aspendos Salonu'nda Türk Halk Müziği Korosu ''Sevda Türküleri'' konserleri gerçekleşecek. Serinin son konserinde ise 1 Haziran'da saat 20.30'da AKM Aspendos Salonu'nda ''Çoksesli Koro'' müzikseverlerle buluşacak .
Kaynak: AA