İnce, Sındırgı İlçesinde İncelemelerde Bulundu

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde incelemelerde bulundu.

İnce, Sındırgı ilçesindeki Meydan Park'ta düzenlenen sohbet toplantısında, Türkiye'nin komşu ülkelerle iyi ilişkiler içinde olmadığını savundu.

Başbakan Erdoğan'ın Suriye lideriyle geçmişte dost olduğuna değinen İnce, ''Suriye Lideri Beşar Esad'a 'dostum Esad' derdi. İyi ilişkiler içindeyken ne oldu da bugün bu hale gelindi- Devletin televizyonu TRT bile 'Esed' demeye başladı'' dedi.

İnce, hükümetin bayramları iptal etmek için bahane aradığını ileri sürerek, '' demeden herkes oy kullanmalıdır. Bir mıh bir nalı kurtarır, bir nal bir atı kurtarır, bir at bir yiğidi kurtarır, bir yiğit bir vatanı kurtarır'' diye konuştu.

Konuşmalarının basında yer almamasından şikayet eden İnce, toplantıyı takip eden gazetecileri göstererek, ''Buradaki arkadaşlar gönderiyorlar ama gazetelerde yer almıyor'' ifadesini kullandı.

CHP Balıkesir Milletvekili Nedret Akova ve CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün'ün de katıldığı sohbet toplantısının ardından, Sındırgı Belediye Başkanı Özgür Ertuğrul, İnce'ye Atatürk motifi işlenmiş ''Yağcıbedir halısı'' hediye etti .
Kaynak: AA