Kermes Öğrencilerin Yüzünü Güldürecek

Mudanya’da 15 yıldır faaliyet gösteren Durak Eğitim, Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'nin açtığı kermes, fakir ve yardıma muhtaç öğrencilerin yüzünü güldürecek.

Kermes Öğrencilerin Yüzünü Güldürecek
Mudanya’da açılan kermese dernek üyelerinin yansıra vatandaşların katkılarını alan Durak Derneği, kermeste yiyecekten giyeceğe, süs eşyalarından örtülere kadar pek çok el emeğini sergileyerek satışa sunudu. Dernek Başkanı Muharrem Eri, “her yıl tekrarladığımız kermesimize her geçen yıl katılım daha yüksek oluyor. Yardım amaçlı yaptığımız bu kereslerimizde önceliği okuyan ihtiyaç sahibi öğrenci yavrularımıza katkıda bulunmak ve ailelerinin üzerindeki yüklerin hafifletmektir. Bunu dışında ihtiyaç sahibi aileleri bulup onların yaralarını sarıp aile bütçelerine katkıda bulunuyoruz. Derneğimiz üyeleri sadece Allah’ın rızasını gözeterek çıktıkları bu yolda canla başla çalışmaktalar kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Açılışı katılan Bursa AK Parti Milletvekili İsmet Su, sosyal sorunluluk üstlenen derneğin çalışmalarından dolayı kutlarken, katkıda bulunup emeği geçenlere teşekkür etti .
Kaynak: İHA