Belediye Başkanı Ahmet Basa Açıklaması

Pazar ilçesi, bu yıl 6'ncısı düzenlenecek Geleneksel Pazar Spor Şenliği'ne hazırlanıyor.

Dönemin Rize Valisi Kasım Esen tarafından ''sporda öncü ilçe'' ilan edilen Pazar'da, her yıl düzenlenen Pazar Spor Şenliğinin 6'ncısı, 04-30 Haziran tarihleri arasında yapılacak.

Pazar Belediyesinde organize edilecek şenlikte, kurumlar ve köyler arası futbol turnuvası, voleybol, basketbol, masa tenisi, bisiklet ve halk koşusu gibi sportif organizasyonlar yapılacak.

Belediye Başkanı Ahmet Basa, Pazar Öğretmenevinde, Pazar Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hasan Tezcan, AK Parti İlçe Başkanı Adem Yıldız, İl Genel Meclis Üyesi Rasim Çorbacı, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle toplantı yapıldı.

Basa, şenliğin bu yıl da zengin bir program çerçevesinde, coşkuyla tekrarlanmasını istediklerini, organizasyonun eksiksiz şekilde yürütülmesi amacıyla bir araya geldiklerini ifade ederek, ''Bu yıl Pazar ilçemizde 6'ncısını gerçekleştireceğimiz Pazar Spor Şenlikleri 4 Haziran 2012 günü başlayıp 26 gün farklı dallarda devam ettikten sonra 30 Haziran 2012 tarihinde düzenlenecek ödül töreni ile sona erecek. Müsabakaların kardeşlik ve dostluk içerisinde geçmesi dileklerimizle tüm halkımızın desteklerini bekliyoruz'' dedi.

Kaynak: AA