Avanoslu Çocuklar Dileklerini Kağıda Döktü

Avanoslu çocuklar bir alışveriş merkezi tarafından düzenlenen ''Dilek Ağacı'' projesi kapsamında dileklerini kağıda döktü.

Capitol Alışveriş Merkezi tarafından yürütülen ''Dilek Ağacı'' Projesi kapsamında, Alaettin İlköğretim Okulu'na gelen firma yetkilileri, öğrencilerin yazdıkları dilekleri İstanbul'daki dilek ağacına asmak üzere teslim aldılar.

Capitol Kurumsal İletişim Uzmanı Tuba Şen, 2009 yılından bu yana Doğu Anadolu, Karadeniz, Güneydoğu Anadolu bölgelerine ''Dilek Ağacı'' projesi ile gittiklerini, 2012 yılında da İç Anadolu Bölgesi'nde Nevşehirli çocukların dileklerini gerçeğe dönüştürmeyi hedeflediklerini söyledi.

Anadolu'daki çocuklar ile alışveriş merkezi ziyaretçileri arasında bir köprü görevi gördüklerini belirten Şen, ''Bu yıl dördüncü kez düzenlediğimiz 'Dilek Ağacı' ile Nevşehirli çocukların dileklerini gerçekleştirmek üzere yola çıktık. Nevşehir'in Avanos, merkez, Hacıbektaş, Gülşehir, Acıgöl ve Derinkuyu ilçelerinin köylerinden belirlenen ilköğretim okullarına uğranacak projede bin 50 öğrencinin dileklerini gerçekleştireceğiz'' dedi.

Capitol Dilek Ağacı Takımı tarafından emanet alınan dilekleri, Ekim ayında sahiplerine kavuşturmayı hedeflediklerini kaydeden Şen, bu zamana kadar 3 bin çocuğa ulaştıklarını anlattı.

Şen, çocukların dilekleri arasında en çok bisiklet olduğunu, kardeşi için tekerlekli sandalye isteyenlerle de karşılaştıklarını ifade etti.

Kaynak: AA