Öğrencilerden Anne ve Çocuk Sevgisi Konulu Fotoğraf Yarışması ve Sergisi

Deri Sanayicileri Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi tarafından düzenlenen Anne ve Çocuk Sevgisi konulu fotoğraf yarışması ve fotoğraf sergisi düzenlendi.

Öğrencilerden Anne ve Çocuk Sevgisi Konulu Fotoğraf Yarışması ve Sergisi
Okulda düzenlenen serginin açılışı Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Bağlar tarafından gerçekleştirildi.

Gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri başta olmak üzere pek çok projeye imza atan ve bu anlamda dikkatleri üzerine çeken Deri Sanayicileri Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Anneler Günü vesilesi ile Anne ve Çocuk Sevgisi konulu bir fotoğraf yarışması düzenledi.

Yarışmaya katılan Fotoğrafçılık Kulübü öğrencilerinin çektiği fotoğraflar okulda düzenlenen sergide tüm öğrenciler, öğretmenler ve velilerin beğenisine sunuldu.

Yapılan faaliyet ile ilgili olarak bilgiler veren Okul Müdürü Ercan Negiz, okulun yeni bir okul olmasına rağmen sosyal aktiviteler konusunda oldukça başarılı olduğunu belirterek: “Tekirdağ genelinde yapılan yarışmalarda da ödüller kazanıyoruz. Gerek fotoğraf yarışmasının düzenlenmesinde gerekse serginin hazırlanmasında emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Okulun Fotoğrafçılık Kulübü öğrencileri tarafından hazırlanan sergi ile alakalı olarak bilgiler veren kulübün rehber öğretmeni Okşan Özgeç Cura ise okul idaresinin sosyal faaliyetler üzerinde ısrarla durduğunu ve bu etkinlikte öğrencilerin profesyonel fotoğraf makinelerinin olmamasına ve teknik bilgi eksikliğine rağmen, cep telefonlarıyla çekilen fotoğraflarda yakaladıkları coşkunun fotoğraflara çok güzel yansıdığını ifade etti.

Cura jüri üyelerinin fotoğraflardan çok etkilendiğini ve mansiyon ödülleriyle çalışmaları teşvik ettiklerini, bunun eğitim adına çok önemli olduğunu da sözlerine ekledi.

Okulun müdür yardımcısı Onur Öz, kimya teknolojisi öğretmenlerinden fotoğrafçılık kulübü rehber öğretmeni Okşan Özgeç Cura, biyoloji öğretmeni Hülya Gedik, fizik öğretmeni Tuncay Ertürk, Hülya Perin, İsmail Akar ve Amre Ahmet Seçmen'den oluşan değerlendirme komisyonundan oluşan jürinin yaklaşık 80 fotoğraf arasından ödüllendirdiği 6 fotoğrafın sahibi öğrencilere ödüller verilirken diğer fotoğraflar da düzenlenen sergide yer aldı.

Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Bağlar, Milli Eğitim Şube Müdürü Ümit Yılmaz, Deri Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Erdinç Ferliel ve okulun müdürü Ercan Negiz tarafından ödüllerin verilmesinin ardından serginin açılışı gerçekleştirildi.

Anneler Günü vesilesi ile Anne ve Çocuk Sevgisi konulu yarışmada Çağrı Mutlu birinci olurken, Sultan Çolak ikinci, Cansu Duygu Çimen üçüncü, Umut Erdoğan dördüncü, Çığıl Aslan beşinci, Tuğba Sargın ise altında oldular .
Kaynak: İHA