İşadamına Teşekkür Plaketi

Kütahya Süper Amatör ligin flaş ekibi Simav Yeni Mahalle Site Spor Kulübü yöneticileri, kendilerine maddi ve manevi destek sağlayan işadamı hemşerileri İsmail Kazcıoğlu’nu İzmir’de ziyaret ederek plaket takdim etti.

İşadamına Teşekkür Plaketi
Futbolda 3 ligi hedefleyen kulübün yönetim kurulu üyelerinden Erhan Kaymaz, Salih Kuzgun, Mehmet Akçay ve Yusuf Cihan geçtiğimiz gün İzmir’e giderek kendilerine maddi ve manevi destek sağlayan otomotiv sektöründe yedek parça üretimi yapan hemşerileri işadamı İsmail Kazcıoğlu’nu Birinci Sanayi Sitesindeki işyerinde ziyaret etti.

Kazcıoğlu’na katkılarından dolayı teşekkür eden yönetim kurulu üyesi Erhan Kaymaz,” Simav Yeni Mahalle Site Spor kulübü olarak bu yıl hedeflerimizi büyük tuttuk. İlçenin ileri gelenlerini bir araya getirmek suretiyle geniş katılımlı bir yönetim kurulu oluşturduk. Hedeflerimizi de büyük koyduk. Futbolda bu yıl önce Bölgeler Arası (BAL) ligini hedefliyoruz. Gelecek yıl da 3. ligi istiyoruz. Hedefimize ulaşabilmek için desteğe ihtiyacımız var. Size hem geçmişte kulübümüze yaptığınız maddi ve manevi desteğin karşılığı hem de bundan sonra yapacağınız destekler için teşekküre geldik. Bu plaketi size teslim ediyorum” dedi.

İşadamı İsmail Kazcıoğlu, “Bir zamanlar formasını terlettiğim Yeni Mahalle Site Spor’a şimdi maddi ve manevi yönden destek çıkmak bizim görevimiz. Benim için çok şeyler ifade eden bu plaket işyerimin en güzel köşesini süsleyecek” dedi.

Yeni Mahalle Site Spor’un yeni yönetiminin başarılı olacağına inandığını ifade eden Kazcıoğlu, “Geçmişte olduğu gibi bundan sonra da memleketimin takımı Yeni Mahalle Site Spor’a maddi ve manevi desteğimizi elbette sürdüreceğiz. Sizleri 3. ligde görmek en çok bizleri metlu eder. Elimizden gelen desteği vermeye hazırız” dedi.

İşadamı Kazcıoğlu daha sonra misafirlerine yemeğe götürerek mükellef bir ziyafet sunduktan sonra Simav’a uğurladı .
Kaynak: İHA