Özlem Tekin Çorlu'da Konser Verdi

Çorlu Belediyesi'nce tertiplenen ancak hava muhalefeti nedeniyle 18 Mayıs'da gerçekleştirilemeyen Özlem Tekin konseri yapıldı.

Özlem Tekin Çorlu'da Konser Verdi
Konsere katılan gençler sanatçının şarkılarıyla eğlence dolu bir gece yaşadı. Çorlu Belediyesi’nin düzenlediği Gençlik Festivali etkinlikleri kapsamında ünlü rock sanatçısı Özlem Tekin konser verdi.

Hava muhalefeti nedeniyle 3 gün ertelenen Özlem Tekin konseri, Çorlu Belediye binası arkasında yer alan belediye açık otoparkında gerçekleştirildi.

Çorlu halkının ve özellikle gençlerin büyük ilgi gösterdiği konser organizasyonu, yerel rap ve R&B gruplarının sahne performanslarıyla başladı.

Gecenin ilerleyen bölümünde Türkiye’de rock müziğinin en tanınmış isimlerinden olan Özlem Tekin sahneye çıktı. Sevilen şarkılarını seslendiren Tekin’e, izleyenler de eşlik etti. Konserin sonunda Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Demirci, Özlem Tekin’e çiçek takdim etti. Tekin'e daveti kırmayarak Çorlu'ya geldiği için teşekkür eden Başkan Yardımcısı Demirci: “Hava muhalefeti nedeniyle konseri ertelediği için de ayrıca teşekkür ediyorum. 19 Mayıs Atatürk'ü anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Gençlik Haftası nedeniyle düzenlediğimiz konserlerimize katıldığınız için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Sanatçı Özlem Tekin'de Çorlu'ya davet edildiği için Çorlu Belediyesine teşekkür ederek Çorlu'da bulunmaktan dolayı mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Yaklaşık 1 saat süren Özlem Tekin konserinin ardından Çorlu Belediyesi müzik kursları eğitmen ve kursiyerlerinden oluşan Grup Akademi sahneye çıktı. Popüler müziğin sevilen şarkılarını seslendiren Grup Akademi, müzikseverlerin beğenisini kazandı .
Kaynak: İHA