Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün ABD ziyareti takip ediliyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 'ın Pakistan ziyareti takip ediliyor. Pakistan Başbakanı Yusuf Rıza Gilani ile ortak basın toplantısı düzenleyecek Erdoğan 'a Cumhurbaşkanı Sarayı'nda Haid-i Azam Üniversitesi tarafından fahri doktora unvanı verilecek. Meclis 'te BDP ve CHP grupları toplanıyor. (12.50-13.30)

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek kayıt dışı ile mücadele eylem planı çerçevesinde elde edilen sonuçlar ve hayata geçirilecek yeni adımlarla ilgili basın toplantısı düzenleyecek. (10.00)

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bu yılki konusu 'Deniz Biyoçeşitliliği ' olarak belirlenen, 'Dünya Biyolojik Çeşitlilik Günü ' etkinlikleri çerçevesinde Ramada Plaza 'da gerçekleştirilecek olan sempozyuma iştirak edecek. (10.00)

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Kalkınma Bakanlığı, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı, Intel ile Habitat Kalkınma ve Yönetişim Derneği, Türkiye 'den çıkan gençlerin teknoloji bazlı girişimci olmalarını desteklemek ve gençlerin dünya çapında başarılara imza atmalarına yardımcı olmak amacıyla hayata geçirilen Intel Öğrenci -Teknoloji ve Girişimcilik Programı 'nın Rixos Otel 'deki tanıtımına katılacak. (09.30)

Ulusal Süt Zirvesi 2012 Süt Konferansı İzmir Valisi M. Cahit Kıraç'ın katılımıyla gerçekleştirilecek. (10.00)

SES İzmir Şubesi, şiddet olaylarını protesto etmek amacıyla İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde oturma eylemi ve basın açıklaması yapacak. (12.30)

Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Liyakat Derneği'nin düzenlediği söyleşiye katılacak. (14.00)

Beko Basketbol Ligi, play-off yarı final 4. maçında Beşiktaş Milangaz ile Galatasaray Medical Park karşı karşıya gelecek. (20.00)

Bank Asya 1. Lig play-off rövanş maçında Çaykur Rizespor ile Adanaspor Rize 'de finale kalmak için mücadele edecek. (18.30)

Galatasaray Kulüp Başkanı Ünal Aysal Galatasaray Üniversitesi 'nde panele katılacak. (14.00)