Mhp Köyceğiz İlçe Başkanlığı Yeni Binasında

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Köyceğiz İlçe Teşkilatı, 1930 yılında yapılan ve Muğla’ya özel bir mimarisi bulunan restore edilmiş yeni hizmet binasına taşındı.

Mhp Köyceğiz İlçe Başkanlığı Yeni Binasında
Açılışa MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, CHP’li Köyceğiz Belediye Başkanı Salih Erbay, MHP’li Dalaman Belediye Başkanı Sedat Yılmaz, MHP’li Beyobası Belediye Başkanı Besim Özbek, AK Parti’li Toparlar Belediye Başkanı Kamil Ceylan, CHP, DP Köyceğiz İlçe Başkanları, MHP İl Başkanı Osman Güven ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Dualarla başlayan açılışta ilk olarak MHP Köyceğiz İlçe Başkanı Mehmet Madencioğlu konuştu.

Mehmet Madencioğlu, tüm katılımcılara teşekkür ettiği konuşmasında, “İnşallah slogan olarak koyduğumuz büyük Muğla yürüyüşü, buradan başlatmış oluyoruz. Katılımlardan dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

MHP İl Başkanı Osman Güven ise, “Ben İl Kongresinden önce Köyceğiz’e ziyaretimde, her ilçeden bir söz almak istiyordum, sayın ilçe başkanım o zaman bana dedi ki, biz Köyceğiz Belediye Başkanlığını çoktan aldık” dedi.

İl Başkanının bu sözleri, CHP’li Köyceğiz Belediye Başkanı Salih Erbay’ın da orada bulunması üzerine gülüşmelere neden oldu.

MHP Milletvekili Mehmet Erdoğan ise Hükümetin 19 Mayıs törenleriyle ilgili aldığı kararları eleştirerek, “Çok anlamlı bir günde, burada MHP Köyceğiz İlçe Teşkilatının, bu tarihi güzel binasını açmak için toplandık. Bugün 19 Mayıs. Bizim bütün milli değerlerimizle oynamayı alışkanlık haline getirenler, bugün 19 Mayıs bayramını da çok gördüler. Onun için bugün sabah Cumhuriyet kurulduğundan bu yana ilk kez sadece Gençlik Spor Müdürleri çelenk koydu. Biz Türkiye’nin milli ve manevi değerlerinin hepsine tekrar sahip çıkmaya söz vererek, bugün buradan MHP’yi tek başına iktidara götürecek yürüyüşe başlamak üzere bu anlamlı günü belirledik” dedi.

Artık stadlarda 19 Mayıs ve 23 Nisan gibi bayramların kutlanamayacağını belirten Mehmet Erdoğan, “Sadece 29 Ekim kaldı, onu da göreceğiz. Geçen yıl deprem var dediler, 2012’nin 29 Ekim bayramı nasıl kutlanacak samimi olarak bunu da merak ediyoruz. Buradan herkese tekrar söylüyoruz, kimse Türkiye’nin milli ve manevi değerleri ile oynamasın” dedi.

19 Mayıs’ın Türkiye için çok önemli bir başlangıç tarihi olduğunu belirten Mehmet Erdoğan, “Bayrak olmadan arkadaşlar Cuma Namazı kılınmıyor, birileri bize din edebiyatı yapmasın, Ay Yıldızlı bayrak olmadan Cuma namazı kılınmıyor. İşte bu milli günlerle oynamak, o günlerin hatırasını, tarihimizde yaşayan tüm şehit ve gazilerimize, milli mücadeleyi yürüten bütün atalarımıza bir saygısızlık. Biz bayramlarımızla oynayanları onun için kınıyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından Parti’nin ilçe binasının açılışı yapıldı. Ardından katılımcılar binayı gezdiler .
Kaynak: İHA