19 Mayıs’a İlk Defa Katıldılar
Kayseri’de İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen organizasyonda derslerinde başarılı olan 45 öğrenci ilk defa 19 Mayıs törenlerine katılmanın heyecanını yaşadı.

Düzenlenen gezide 45 öğrencinin şehir merkezinde ilk defa 19 Mayıs kutlamalarına katılarak bu heyecana ortak oldukları kaydedildi.
Öğrenciler İl Emniyet Müdürü Cuma Ali Aydın’ı makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Ziyarette Cuma Ali Aydın, öğrencilere kırtasiye malzemelerinden oluşan bir hediye verdi.
Emniyet Müdürlüğü’ndeki MOBESE sistemini de yerinde gören öğrencilere suç ve suçluların takibi ve yakalanması ile ilgili brifing verildi.
Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü tarafından da toplumsal olaylara müdahalede kullanılan TOMA ve Panzer araçlarını yerinde inceleyen öğrenciler, trafik polislerine ait olan motosikletler ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
Atatürk Eve, Kadir Has Stadyumu ve Erciyes’i gezen öğrenciler başarılarının tadını doyasıya çıkardı .
