Chp'den Parti Üyelerine Kahvaltı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bartın Kozcağız Belde Başkanlığı, Kozcağız'da parti üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Chp'den Parti Üyelerine Kahvaltı
Kahvaltıya; CHP Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya, CHP Bartın İl Başkanı Selim Karakaş, CHP Bartın Merkez İlçe Başkanı Mehmet Arslan, ve parti üyeleri katıldı.

Kahvaltı sonrasında açıklamada bulunan CHP Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya, Türk milletinin içinde ki şuuru kaldıramayacaklarını belirtti.

Milletvekili Yalçınkaya, “Ne yaparsa yapsınlar Türk milletinin içindeki milli şuuru ortadan kaldıramayacaklar. Atatürk sevgisini vatan duygusunu, millet olma duygusunu içimizden alamayacaklar. Biz bu milli duyguyla, coşkuyla bugünlere geldik. Ebediyete kadar da bu coşku, bu ruh yaşayacaktır. Önümüzde yerel seçimler var. Bu yerel seçimlerde özellikle Bartın olarak CHP olarak başarıyı yakalama zorunluluğu var. Dolayısıyla kongreler süreci yaşıyoruz. Merkez ilçe, Ulus, Amasra, kongrelerimizi yaptık. 2 Haziran 2012 tarihinde il kongremizi yapacağız. Bu kongrelerde görev alacak arkadaşlar ile birlikte yerel seçimlere odaklanmalıyız. Yerel seçimler CHP olarak olmazsa olmaz olmalıdır. Onun için hep beraber bugün burada gösterdiğiniz birlik beraberliği yerel seçimlere kadar olan süre içerisinde aynı şekilde göstermeliyiz. Birbirimize güvenmeliyiz. CHP olarak yerel seçimlerde alnımızın akıyla çıkmamız gerektiğini kabul etmeliyiz. Gerçekten çok çalışırsak, koşturursak bu birlik beraberliği sürdürürsek bu başarıyı yakalamak çok kolay olacak. Ülkenin içinde geçtiği şu süreci gören yaşayan bizi nerelere getireceğini hisseden insanların artık üzerine düşen bu görevi en iyi şekilde yerine getirmesi gerekiyor. Bu ülkede aydınlık gelecek günleri istiyorsak, çocuklarımızın geleceğinin daha güzel olmasını arzu ediyorsak her zamankinden daha fazla çalışmalıyız. Umutsuzluğa karamsarsızlığa kapılmayın. Umutsuzluk ve karamsarlık asla kabul etmiyorum. Ben inanıyorum ki Kozcağız'da belediye seçimlerini alırız. Bartın'da bulunan belediyeleri alarak var olan belediyelerimize daha da fazlasını katarız. Bartın'da bir tane İl Genel Meclisi üyemiz var. Ben istiyorum ki önümüzdeki yerel seçimlerde İl Genel Meclisi sayısı artık artsın. Yereldeki iktidar CHP'nin eline geçsin. İl Genel Meclisi diyerek geçmeyin. Belediye başkanlıkları kadar İl Genel Meclisi üyeliği çok önemlidir. 2002 tarihinden bu güne kadar geçen süre içerisinde Bartın İl Özel İdaresi'ni AK Parti zihniyeti yönetiyor. Önümüzde ki yerel seçimlerde İl Genel Meclisi sayısını artırırsak Bartın'da CHP'nin köylere hizmet getirme anlayışının nasıl olduğunu gösterme fırsatı da Özel İdare'nin halka nasıl hizmet yapabileceğini hep birlikte göstereceğiz" dedi.

Konuşmaların ardından Milletvekili Rıza Yalçınkaya, Karabük'te yapılacak olan CHP Karabük 9. Olağan İl Kongresi'ne katılmak üzere Kozcağız'dan ayrıldı .
Kaynak: İHA