Trafik Haftasına Billboardlu Kutlama

Her yıl Mayıs ayında kutlanan Karayolları Trafik Haftası etkinlikleri çerçevesinde Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde yer alan billboardlara hafta ile alakalı afişler astırıldı.

Trafik Haftasına Billboardlu Kutlama
Afişlerde alkollü olarak araç kullanımının kazalara neden olduğuna işaret edilerek alkol konusuna dikkat çekildi. Bu yıl 7 - 13 Mayıs tarihleri arasında kutlanacağı açıklanan Karayolları Trafik Haftası öncesinde Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce ilçe genelinde yer alan billboardlara haftayla alakalı afişler asıldı. Kutlamalarla alakalı olarak alt yapının oluşturulması, sürücüler, vatandaşlar ve öğrencilerin dikkatini çekebilmek maksadıyla afişler asıldı.

Çorlu Kaymakamlığı İlçe Emniyet Müdürlüğü, Karayolları Trafik Haftası ibareleri ile Polis logosu ile trafik canavarı logosunun yer aldığı afişlerde, Bir duble rakının 0,50 promil olduğunu biliyor muydunuz?, Kendin için, sevdiklerin için, lütfen yavaş, Alkol canavarına esir olup, trafik canavarına sefil olma, Trafikte hoşgörü ve saygı, toplumsal birlikteliğin bir yansımasıdır ibareleri yer alıyor.

Afişlerde alkollü araç kullanılması konusuna dikkat çekilerek, alkollü araç kullanmanın yaratacağı felakete vurgu yapılıyor .
Kaynak: İHA