İlginç Kostümleriyle Baloya Renk Kattılar

Adana Büyükşehir Belediye’si tarafından ilk defa bu sene gerçekleştirilen, "Bin Çocuk Bir Mutluluk" projesi kapsamında 23 Nisan Çocuk Balosu düzenlendi.

İlginç Kostümleriyle Baloya Renk Kattılar
Hilton Otelinde coşkulu bir törenle kutlanan balo renkli görüntülere sahne olurken, baloya katılan Akdeniz Koleji öğrencileri ilginç kostümleriyle dikkat çekti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Optimum Outlet Adana'da, renkli gösteriler yapan Akdeniz Okulları öğrencileri, Çocuk Balosu’ndaki yerlerini de aldılar. Törene 23 Nisan gösteri kıyafetleri ile katılarak renkli bir ortam yaratan Akdeniz Koleji öğrencileri, diğer okuldan gelen çocuklarla törende yer almanın keyfini yaşadılar. Kızların melek kostümleri, erkeklerin ise Ege yöresine ait Efe kıyafetleri dikkat çekti.

Hareketli şarkılar eşliğinde gönüllerince dans eden çocuklara pamuk şeker, kuru pasta ve meşrubat dağıtıldı. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ın talimatıyla ilk kez düzenlenen bu etkinlik renkli görüntülere sahne olurken çocuklar keyifli bir gün geçirerek 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı .
Kaynak: İHA