Büyükşehir'e Tüketici Oscar'ı

Tren seferlerinin durdurulmasının ardından yolcuların mağdur olmaması için Tuzla'ya otobüs seferleri düzenleyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Tüketiciye Saygı Ödülü’ne layık görüldü.

Büyükşehir'e Tüketici Oscar'ı
Tüketiciler Birliği tarafından bu yıl 12.'si verilen, "Tüketiciye Saygı Ödülleri" sahiplerini buldu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Yüksek Hızlı Tren Projesi(YHT) sebebiyle İzmit-İstanbul arası tren seferlerinin durdurulması kararı ile yolcuların mağdur olmaması için 200 hat kodu ile Derbent-Tuzla arası belediye otobüsü tahsis etmesi Büyükşehir'e Tüketiciye Saygı Özel Ödülü’nü kazandırdı. Tüketici Oscarları olarak bilinen ödül Büyükşehir'e, YHT Projesi’nin yapımı nedeni ile İstanbul seferlerinin durdurulmasıyla belediye otobüsü tahsis ederek yolcuların Derbent-Tuzla arasına ulaşımını sağlaması nedeniyle verildi.

Büyükşehir Belediyesi’nin bu hizmeti, kendi mecburi görevi olmamasına rağmen amacının hizmette sınırın olmadığı olgusunu göstermesi sebebiyle takdir alırken, ödülü Büyükşehir Belediyesi Kara Ulaşım Şube Müdürü Salih Kumbar aldı .
Kaynak: İHA