Başkan Torun’a Teşekkür Ziyareti

Pazarlar Anaokulu yöneticileri, öğretmenleri ve öğrencileri, Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Başkan Torun’a Teşekkür Ziyareti
Pazarlar Belediyesi tarafından Anaokuluna geometri insan şekli, organ yeleği, kuklalar, tamir seti, beceri küpü, çiftlik seti, mutfak seti, bez bebek, kutulu et bebek, kırılmaz uçak, iş makinesi, ahşap merdane, sallanan at, tekerlekli fil, tantaravalli, tırtıl tünel, zıp zıp top, benim ev, kokulu araba çeşitleri ve kokulu araba çeşitlerinden oluşan kitap, dergi ile eğitici ve eğlenceli oyuncak setlerinin alındığını dile getiren Pazarlar Anaokulu Müdürü Elif Kafalı, Başkan Torun’a teşekkür etti.

Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yerel yönetimlerin görevlerinin sadece alt ve üst yapı hizmeti gerçekleştirmek olmadığının bilincindeyiz. Gerek sosyal sorumluluk projelerine gerekse eğitim alanında yürütülen projelere de imkânlar ölçülerinde destek sağlıyoruz” dedi.

Pazarlar Anaokulu öğrencileri, Başkan Torun ’a çiçek takdim ederek teşekkür ettiler. Ziyaret sonrasında Başkan Torun, okul yöneticileri, öğretmenleri ve öğrencileri ile günün anısına birer hatıra fotoğrafı çekildiler .
Kaynak: İHA