Aksaraygaz’ın Yeni Hiznet Binası Açıldı

Aksaraygaz yeni hizmet binasının açılışını törenle gerçekleştirdi.

Aksaraygaz’ın Yeni Hiznet Binası Açıldı
Aksaraygaz’ın yeni ve modern hizmet binasının açılışı, AK Parti Aksaray Milletvekili Ali Rıza Alaboyun, Aksaray Vali Yardımcısı Fikret Zaman, Belediye Başkanı Nevzat Palta, Energaz Yönetim Kurulu Başkanı Eren Güra, Energaz Pazarlama Direktörü Arda Beştaş, Energaz Bütçe ve Finans Direktörü Ferda Ildır, Energaz Yapım Direktörü Alim Karataş, Energaz Operasyonlar Direktörü Mahmut Raci Özkesen, Aksaraygaz Genel Müdürü Murat Küçükkaptan, Aksaraygaz Pazarlama Müdürü Kubilay Aksöz, Konya Gaznet Genel Müdürü Ali İhsan Sılkım, daire müdürleri, Aksaraygaz çalışanları ve çok sayıda davetlinin katılımıyla yapıldı.

Açılış konuşmasında doğalgaz kullanımının çevreye verdiği önemi vurgulayan Aksaraygaz Genel Müdürü Murat Küçükkaptan, “Aksaray’ın geleceği ve gelecek nesillere daha iyi bir hava, daha temiz bir çevre bırakabilmek adına çalışan bizler çocuklarımızın daha temiz ve modern bir Aksaray’da yetişmesi için sizlerle birlikte çaba gösteriyoruz. Bu gün burada sadece bir bina açılışı gerçekleştirdiğimizi düşünmüyoruz. Aksaray’a verdiğimiz önemin, duyduğumuz güvenin ve değerin hizmet kalitesinin arttırılmasıyla birlikte bir yansımasını esasında sizlerle paylaştığımızı düşünüyoruz. Şu an 6bin 581 bina ve 55 bin dairenin önünden doğalgaz geçirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu 55 bin dairenin yaklaşık 43 bin 500 adedi şu anda fili olarak doğalgaz kullanmaktalar. Her geçen gün ne mutlu ki, bu sayı artarak devam etmektedir. Artan müşteri sayımızla birlikte müşterilerimizin bize kolay bir şekilde ulaşabilmeleri için çağrı merkezi projemizi de bu yılın başında başlattığımızı da sizlerle paylaşmak istiyorum” dedi.

Aksaray’a doğalgazın geldiği dönemde aday adaylığı sürecini yaşadığını ifade eden Belediye Başkanı Nevzat Palta, 8 yılda önemli bir mesafe kat edildiğini belirtti.

Gelişimin daha da hızlanmasını isteyen Başkan Palta, “Biz doğalgaz şirketimizin her zaman arkasındayız. Ancak onlarında her zaman bizim önümüzde ilerlemesi lazım. Doğalgaz hattı bitirilen alanların bizde üst yapısını bitireceğiz. Bu yıl hemen ekiplerin kurulması ve hattın daha da fazla bölgelere ulaştırılması lazım. Ben bu yıl 20 bin abone diyorum. Bu üç aşağı 5 yukarı olabilir ama geçen yıl kırılan rekorun üzerine çıkmalıyız” diye konuştu.

Aksaray’ın doğalgaz’a kavuşmasında mecliste ciddi çalışmalar yaptıklarını ifade eden AK Parti Aksaray Milletvekili Ali Rıza Alaboyun ise, “Bu gün doğalgaz abone sayısının yüzde 80’lere ulaştığı ifade edildi. İnşallah bu çalışmalar kısa süre içinde Aksaray’ın geneline hızlı bir şekilde yayılacaktır. Bizde başkanımızda şehrin en ücra köşesindeki vatandaşımıza doğalgaz hizmetini ulaştırmak için elimizden gelen çabayı gösterelim. Hava kirliliği ile ilgili Aksaraygaz ve doğalgaz kendini ispat etmiş durumdadır” dedi.

Konuşmaların ardından Aksaraygaz’ın yeni hizmet binası kurdele kesilerek hizmete açıldı .
Kaynak: İHA