Gençlik Festivali Kapsamında Konser Düzenlendi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bu yıl 3'üncüsünü düzenlediği ''Gençlik Festivali'' kapsamında konser verildi.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, etkinlik kapsamında belediyenin ev sahipliğinde Seksendört grubunun verdiği konsere gençler yoğun ilgi gösterdi.

Birbirinden güzel parçalarını seslendiren grup, daha sonra ünlü halk ozanı Aşık Veysel'in ''Uzun İnce Bir Yoldayım'' türküsünü kendilerine has tarzlarıyla yorumladı.

Grubun şarkılarına eşlik eden gençlerin güzel dakikalar geçirdiği gözlendi.

Konser sonunda ünlü rock grubuna Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey adına çiçek takdim edildi.

-Slovenya Gemaj Grubu'ndan mini konser

''Gençlik Festivali'' kapsamında Büyükşehir Belediyesi'nin davetlisi olarak kentte bulunan Slovenya'dan gelen ''GEMAJ Grubu'' da Festival Park'ta mini bir konser verdi.

Konserde birbirinden güzel Türkçe eserleri de sempatik yorumlarını katarak seslendiren sanatçıları, izleyenleri eğlendirdi.

Ayrıca, Türkçe eserlerin seslendirilmesinde gençler guruba eşlik ederek tempo tuttu.

Büyükşehir Belediyesi'nin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, gençlik tiyatro şenliği, gençlik konserleri, sportif aktiviteler ve sanatsal atölyeler düzenleyeceği bildirildi.

-Masa tenisinde dereceye girenler ödüllendirildi

Şahinbey Belediyesi'nin Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlediği masa tenisi turnuvasında dereceye girenler ödüllendirildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarında düzenlenen törende grup birincilerine çeyrek altın, takımlara plaket ve tüm sporculara madalya verildi.

Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen masa tenisi turnuvasında genç bayanlar kategorisinde Avukat Mahmut Düşün Meslek Lisesi birinci, Nigar Ertürk Lisesi ikinci ve Ahmet Erkul Lisesi üçüncü oldu.

Genç erkeklerde ise Özel Sanko Okulları birinci, Özel Erdem Koleji ikinci ve Emine Konukoğlu Lisesi üçüncülük elde etti.

Dereceye girenlere ödülleri Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Peker ve Adalet Komisyonu Başkanı Şefik Aslan tarafından verildi .
Kaynak: AA