GAGİAD’ın 19 Mayıs Kutlama Mesajı
Gaziantep Genç İş Adamları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Taner Özdurak, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Atatürk ilkelerini rehber edinerek geleceğin güvencesi olan gençlerin yarınlara en iyi şekilde hazırlanmasına destek olacaklarını belirten Özdurak, Türkiye Cumhuriyeti'nin şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da gençlerin nice büyük başarılarıyla taçlanacağını ve ebediyen yaşayacağını kaydetti.
Başkan Özdurak mesajını şöyle tamamladı: "Bunu gerçekleştirebilmemiz için fırsatlar oluşturmak ve oluşan fırsatlardan azami ölçüde faydalanmak, biz gençlerin milletimizin geleceğe taşınması için esas görevidir. Bu duygularla, bütün milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmetle, şükranla anıyorum.”
