Bayram Nedeniyle Burdur ve İlçelerinde Tören Düzenlendi

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Burdur ve ilçelerinde düzenlenen törenle kutlandı.

Bucak Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan törene AK Parti Burdur Milletvekili Hasan Hami Yıldırım, Bucak Kaymakamı Osman Hacıbektaşoğlu, Belediye Başkanı Ramazan Ayaz, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Özgürer Terkmenel ile resmi dairelerin amirleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Bucak Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdür Vekili Musa Öztop'un Atatürk Anıtı'na çelenk koyması ile başlayan tören, öğrencilerin günün anlam ve önemi ile ilgili okuduğu şiirler ile devam etti. Törende daha sonra 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere kupa ve ödülleri verildi.

-Ağlasun-

Ağlasun ilçesinde ise Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından tören, Ağlasun Meslek Yüksekokulu konferans salonunda devam etti.

Buradaki törene Kaymakam Ramazan Kurtyemez, Belediye Başkanı Aydın Kaplan, İlçe Jandarma Komutanı Başçaçuş Erkan Yıldız, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Törende 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere de ödülleri verildi .
Kaynak: AA