AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca Esnafı Ziyaret Etti

AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, Savtekin Caddesi, Köprübaşı Caddesi ve Değirmen Sokak'taki esnafı ziyaret etti.

Koca, esnafı ziyaret ederek belirli saatlerde kapanan yolla ilgili şikayetleri dinledi.

Burada bir açıklama yapan Koca, Türkiye'de yaşam standardını arttığını ve milli gelirin 12 bin dolarlara kadar yükseldiğini kaydetti.

Artan bu yaşam standartlarına paralel olarak insanların alım gücü artığını ve araç aldıklarını ifade eden Koca, şöyle konuştu:

''Biz Türkiye'de buna yönelik çözümler üretiyoruz. Türkiye'nin her yerini duble yollarla donatıyoruz. 'Şimdi kredi ucuz, çok araç alınıyor, emniyet ceza kesmiyor' gibi bahanelerle üretilerek trafik problemi çözülmez. Türkiye'de biz bu problemin önüne nasıl geçiyorsak, şehirlerde de bu tür caddeler kapatılarak trafik problemine çözüm üretilmez. Tam tersine caddeleri daha da genişletmek, yeni caddeler açmak, kavşaklar açmak, yeni cazibe merkezleri oluşturarak trafiği oraya yönelterek bu tür trafik problemleri çözülür. Bildiğim kadarıyla buna yönelik davalarda açıldı. İnşallah bir sonuç elde edileceğini umuyoruz. Bu yanlış bir uygulama.''

Esnaf da, caddelerin ve sokakların belirli saatlerde trafiğe kapalı olmasının işlerini olumsuz yönde etkilediğini bildirdi.

Ziyarette, AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan, Tepebaşı İlçe Başkanı Vahap Ata, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu .
Kaynak: AA