SGK’dan Naksan’a Prim Plaketi

Gaziantep Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü, Naksan Holding’e bağlı Naksan Plastiğe, prim ödemede gösterdikleri hassasiyet nedeniyle plaket verdi.

SGK’dan Naksan’a Prim Plaketi
Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla Grand Otel’de düzenlenen plaket törenine Vali Erdal Ata, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Esat Semerci, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Şefik Arslan, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özdemir, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cafer Yılmaz, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Vergi Dairesi Başkanı Erol Çember, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin ile SGK İl Müdürü Ahmet Yetim’in yanı sıra çok sayıda işadamı ve özel sektör temsilcisi katıldı.

Törende, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Esat Semerci, Naksan Plastik Genel Müdürü Sadettin Korkut’a plaket verirken, Sadettin Korkut, “2011 yılında düzenli ve en çok sigorta primi ödeyen ilk 10 firma arasında bulunmaktayız. Ülke sanayisinin kalkınmasına katkılar yapan Naksan Holding, mükellefiyetlerini zamanında ve eksiksiz olarak yerine getirme konusunda göstermiş olduğu hassasiyetle, ülke ekonomisine her zaman olduğu gibi destek olmaya devam edecektir” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA