Sanko’ya Prim Plaketi

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Gaziantep İl Müdürlüğü, 2011 yılında “en çok işçi çalıştıran ve eksiksiz prim ödeyen” SANKO Holding şirketlerini ödüllendirdi.

Sanko’ya Prim Plaketi
Gaziantep Grand Otel’de düzenlenen törende, Vali Erdal Ata, “en çok ve eksiksiz prim ödeyen” 10 şirket arasında birinci olan Sanko Tekstil İşletmeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin ödülünü, Genel Müdür Ökkeş Cansız’a verdi.

Listede 6’ncı sırayı alan Özel Sani Konukoğlu Hastanesi’nin ödülünü Genel Müdür Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan’dan, 8’inci olan Süper Film Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin ödülünü ise Genel Müdür Vekili Gültekin Savaşkan, İlEmniyet Müdür Vekili Mehmet Ali Özçelik’ten aldı.

Törene, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Esat Semerci, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Şefik Arslan, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özdemir, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Özdemir, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cafer Yılmaz ve Vergi Dairesi Başkanı Erol Çember de katıldı.

Kaynak: İHA