Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir EMKO, Teksan ve Tornacılar ve Oto Tamircileri Odası Yöneticileri İle Bir Araya Geldi

Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir, Teksan Küçük Sanayi Sitesi, Eskişehir Mobilyacılar Kooperatifi (EMKO) ve Tornacılar ve Oto Tamircileri Odası yöneticileri ile bir araya geldi.

Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir EMKO, Teksan ve Tornacılar ve Oto Tamircileri Odası Yöneticileri İle Bir Araya Geldi
Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir'in ziyaretinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade eden yöneticiler, en büyük problemlerinin Küçük Sanayi Çarşısı'ndaki esnafların Yeni Sanayi Sitesi'ne yerleşmediklerinden kaynaklandığını ifade ettiler. Yöneticiler bir an önce Eski Sanayi Çarşısı'nın yeni yerine taşınması gerektiğini vurguladılar.

Yeni Sanayi Sitesi'nde Küçük Sanayi Çarşısı'ndan gelecek talepleri karşılayacak kadar boş dükkanın bulunduğunu belirten yöneticiler, esnafın Yeni Sanayi Sitesi'ne geçerek hem güvenlik sıkıntılarının yok olacağını hem de sosyal imkanlarının iyileşeceğini ifade ettiler.

Yöneticiler, Yeni Sanayi Sitesi'nden Organize Sanayi Bölgesi'ne geçişi kolaylaştıracak bir alt geçidin yapılmasının kendilerine hem maddi hem de zaman olarak tasarruf sağlayacağını belirttiler.

Sanayicilerin sorunlarını dinleyen Koçdemir, talep ve sorunlar için ilgili kurumlarla görüşerek takipçisi olacağını söyledi.

Kaynak: İHA