Eskişehir'de Şehit Serkan Özaydın İlköğretim Okulu Kütüphanesi Açıldı

Eskişehir'de Şehit Serkan Özaydın İlköğretim Okulu Kütüphanesi açıldı.

Eskişehir'de Şehit Serkan Özaydın İlköğretim Okulu Kütüphanesi Açıldı
1. Hava Kuvvetleri Komutanlığı, Odunpazarı Belediyesi, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Eskişehir Şubesi, Odunpazarı Lions Kulübü ve Huzur Mahallesi Muhtarlığı'nın destekleriyle hizmete açılan kütüphanede öğrencilerin ders çalışıp kitap okuyabileceği ve internette araştırma yapabilecekleri bir ortam da bulunuyor.

Başarının en önemli kaynağının bilgi ve ilim öğrenmek olduğunu ifade eden Okul Müdürü Hasan Naci Özcan, "İlim öğrenmek için de kitap okuma alışkanlığı edinmemiz gerekiyor. Bu nedenle okullarımızda, evlerimizde, kurumlarımızda kütüphaneler oluşturmalıyız" dedi.

Okul kütüphanesinin açılışına 1. Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanı Hv. Plt. Tümg. Mehmet Şanver, 1. Ana Jet Üs Komutanı Hv. Plt. Tuğg. Erdoğan Arslantaş, Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Çetingül, İl Jandarma Komutanı Jnd. Alb. Feyzullah Günal, İl Emniyet Müdürü Naci Kuru, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, okula ismini veren şehidin babası ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Eskişehir Şubesi Başkanı Ahmet Özaydın, vatandaşlar ve öğrenciler de katıldı.

Kaynak: İHA