Dörtyol Devlet Hastanesi'ne Geldi

Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, Dörtyol ilçesi Amanoslar kırsalında teröristlerin açtığı ilk ateş sonucu şehit olan 3 askerin cenazesinin bulunduğu Dörtyol Devlet Hastanesi'ne gelerek, ilgililerle değerlendirme yaptı.

Lekesiz, şehit olan İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli Jandarma Binbaşı Erhan Dikmen, Jandarma Üsteğmen Aytaç Kaya ve Jandarma Teğmen Ahmet Tarım'ın, saldırının ardından kaldırıldığı hastanede başhekimliğin bulunduğu binada, güvenlik güçleri ile değerlendirme yaptı.

İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Başoğlu ve İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç'ın da eşlik ettiği Lekesiz, hastane çıkışında soruları cevapsız bıraktı.

Şehit askerlerin cenazelerinin bulunduğu Dörtyol Devlet Hastanesi'nin çevresinde özel harekat ve çevik kuvvet şube müdürlüklerine bağlı çok sayıda ekip geniş güvenlik önlemleri aldı.

Öte yandan, saldırın gerçekleştiği Amanoslar kırsalındaki Bülke yaylası civarında jandarma ve polis özel harekat timlerinin operasyonlarını sürdürdüğü öğrenildi. İlçe genelinde de polis ve jandarma ekiplerinin güvenlik önlemlerini artırdığı gözlendi .
Kaynak: AA