Şoförler Odası’na Modern Salon

Edremit Şoförler ve Otomobilciler Odası, yüz kişilik bir toplantı odasını esnaf teşkilatlarının hizmetine sundu.

Şoförler Odası’na Modern Salon
Ses sistemi ve görsel tanıtımlar için projeksiyon sistemi de bulunan salon ile talepte bulunan kurum ve firmalara da yer tahsisi yapılabileceği öğrenildi.

Edremit Şoförler ve Otomobilciler Odası Aylık olağan toplantısı Ahmet Dut Başkanlığında Başkan Vekili Hanifi Şentürk, Mehmet Duran, Mustafa Arıtaşı, Recep Kısacık, Mustafa Eniyisi, Sezai Kaçar ve Oda Sekreteri Erhan Aktürk eşliğinde gerçekleştirildi.

Toplantıda ay içerisinde yapılan değişiklikler, gelişmeler ve son gelen genelgeler üzerine çalışmalar yapıldı. Toplantının bir diğer özelliği ise bu ay başında tamamlanan yeni yönetim kurulu salonunda yapılması oldu. 2 yeni salonu hizmete sunduklarını kaydeden Edremit Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Dut, 100 kişilik olarak hazırladıkları toplantı salonu ile ağırlıklı olarak esnaf teşkilatlarına hizmet vereceklerini kaydetti.

78 metrekarelik alan içerisinde yapılan toplantı salonu için dışarıdan gelen talepleri de değerlendireceklerini kaydeden Başkan Dut, son yapılan çalışmalar hakkında şu bilgiler verdi. “Oda hizmet binamızı sürekli olarak geliştiriyor ve büyütüyoruz. Büyüyen camiamıza daha iyi ve kaliteli hizmet vermek amacıyla yaptığımız çalışmalar kapsamında mevcut binamıza ek olarak geçen sene ilave ettiğimiz 160 metrekarelik bir yerimiz vardı. Bu alana 2 yeni salon yaptık. 100 kişilik toplantı salonumuzda projeksiyon makinesi ve ses sistemi ile teknolojik olarak geliştirdik. Salonumuz öncelikle esnaf teşkilatlarının hizmetinde. Taleplere göre özel kuruluşlara da hizmet vermeyi düşünüyoruz” dedi.

Ayrıca aylık olağan toplantı hakkında bilgi veren Başkan Dut, “Her ay gerçekleştirdiğimiz olağan toplantılarda, 1 aylık gelir ve gideri muntazam olarak inceleyerek imza altına alıyoruz. Üyelerimizin ay içerisinde veya genel olarak yaşadıkları sıkıntı, problem ve talepleri hakkında görüşüyoruz. Ayrıca üst kuruluşlardan gelen genelgeleri paylaşarak, yeni uygulamalar ve değişiklikleri üyelerimiz lehine uygulamaya koyuyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA