Kars Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç’ı Ziyaret Etti

Kars Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi ve Toplum Gönüllüleri Vakfı Koordinatörü Mustafa Nuri Sungur, Ankara’da devam eden 'II.Gençlik Şurası' programına katıldı.

Kars Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi  Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç’ı Ziyaret Etti
81 ilin katılımıyla Türkiye'nin 15 muhtelif bölgesinde, KKTC'de ve Avrupa'da tertip edilen çeşitli toplantılarda, 8 binden fazla gencin iştirakiyle gençlik sorunları ve çareleri tartışıldığı programın gençlik adına çok güzel bir gelişme olduğunun altını çizen Sungur, “Gençlerin düşünce açısından önünün açılması çok güzel bir gelişme. İnanıyorum her geçen yıl gençler açısından daha da iyi olacak. “dedi.

Kars Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi ve Toplum Gönüllüleri Vakfı Koordinatörü Mustafa Nuri Sungur, Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç’ı ziyaret etti. Bir süre milletvekili Yunus Kılıç ile sohbet eden Mustafa Sungur, Kılıç’a gençlik şurası hakkında bilgiler verdi.

Kars’taki Gençlik sorunları ve bu sorunlar üzerine çözüm önerileri çalışmaları yaptıklarının altını çizen Sungur, 18-20 Mayıs tarihleri arasında düzenleyecekleri ‘ 1. Kars Gençlik Festivali’ için de Prof. Dr. Yunus Kılıç’tan destek istedi.

Kent Konseyini yakından takip ettiğini belirten, AK Parti Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, çalışmalarından dolayı Mustafa Nuri Sungur’u ve Kent Konseyi yönetimini tebrik etti.

Gençlik Şurasının ilkinin 1988 yılında toplandığını hatırlatan Kılıç, “Yıllar sonra gençlik şurasını yeniden toplamak Adalet ve Kalkınma Partisine ve bizim dönemimize nasip oldu. Bu durum bizleri oldukça memnun ediyor. Gençlerimiz için elimizden geleni yapıyoruz. Her görüşe saygı duyarak gençlerimizin kendilerini ifade etmelerine olanak sağlıyoruz. Umuyoruz ki gençlerimizde bu gelişmelerin farkındadır” diye konuştu.

Kars Kent Konseyi ve Kars Toplum Gönüllüleri Vakfının düzenleyecek olduğu gençlik festivalinin içeriğinin çok güzel olduğunu ifade eden Kılıç, “1. Kars Gençlik Festivali için bize düşen neyse yerine getireceğiz. Gençler içeriklerini kendileri doldurdukları programı kendi istekleri doğrultusunda gerçekleştirecekler. Bize ihtiyaç duyulduğu anda bizle irtibata geçilmesi suretiyle biz elimizden geleni yapmaya hazırız. Ayrıca gençlere bu çalışmalarından dolayı teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA