Dayanışma Protokolü

DenizBank, Tavşanlı’daki esnaf odalarını bünyesindeki ‘İşletme Kart’ ile tanıştırıyor.

Dayanışma Protokolü
Kütahya Esnaf Odaları Birliği Başkanı İbrahim Yiğit ve ilçede bulunan esnaf odalarının temsilcileri ile Denizbank Marmara Bölge Müdürü Murat Bozkaya ve Denizbank Tavşanlı Şube Müdürü Gamze Ersöz kahvaltıda bir araya geldi.

Açıklamada konuşan Kütahya Esnaf Odaları Birliği Başkanı İbrahim Yiğit, “Esnafın finansman sıkıntısı yaşadığını biliyoruz. Diğer bankalarla da sık sık görüşmelerimiz olmasına rağmen Denizbank yetkililerinin bize gelip sadece esnaf sanatkara yönelik finansman, kart çalışmalarının olduğunu bize anlattılar. Biz de oda başkanlarımızla toplanıp çalışmanın ayrıntılarını banka yetkilerinden dinledik. İstişare edip merak ettiğimiz soruları sorduk. Denizbank yetkilileri esnafa birey olarak ulaşacaklarını beyan ettiler. Esnafımız için iyi olacağını düşündüğümüzden böyle bir çalışmaya girdik” dedi.

Denizbank Marmara Bölge Müdürü Murat Bozkaya ise, “dayanışma protokolü olarak adlandırdığımız protokolü gerçekleştirdik bugün. İşletme kart dediğimiz kart ile esnafımıza finansman desteği sağlamak istiyoruz. Bu kartı kullanan esnafımızın oda aidatını Denizbank ödeme imkanı sunuyor. Ayrıca çeşitli ıskontolar, indirimler sağlayarak, esnafın kazanabileceği bir modeli sunmuş oluyoruz. Esnafın gücünü kendisine iade ediyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA