Ceylanpınar - Viranşehir Karayolu Çukurdan Geçilmiyor

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar-Viranşehir karayolunda, yol genişletme çalışmaları esnasında alınmayan tedbirlerden dolayı yollarda oluşan çukurlar isyan ettirirken, çukurlar kazalara da davetiye çıkarıyor.

Ceylanpınar - Viranşehir Karayolu Çukurdan Geçilmiyor
Yol genişletme çalışmalarında kullanılan malzemelerin karayolunu daraltması, çalışmaların yapıldığı bölgede yol çalışmasını belirten trafik işaretlerinin ve sinyalizasyon ışıklarının bulunmaması, motorlu taşıt sürücülerini zor durumda bırakıyor

Yol genişletme çalışması neticesinde karayolunun banket kısımlarının yol yapımında kullanılan malzemelerinin yola dökülmesi neticesinde, yolun iyice daraldığını ve araç trafiğinde önemli ölçüde sıkıntı yaşattığını dile getiren minibüs sürücüsü Mahmut Mutlucan, “Yol, özellikle geceleri daha tehlikeli hale geliyor. Yol yapım çalışmasının olduğu yerlere trafik işaretlerinin olduğu tabelalar konmalıdır. Yol yapım malzemesinin yola dökülmesi sonucu iyice daralan yolun tehlike oluşturması ve yol boyunca oluşan irili ufaklı çukurlar, biz motorlu taşıt sürücülerini zor durumda bırakıyor" dedi.

Sürücü Mutlucan, "Biz yolu bildiğimiz için fazla zorluk çekmeyebiliriz ancak, yolu bilmeyen bir sürücü kazaya neden olabilir. Bu nedenle yol yapım çalışması olan bölgelere trafik işaretlerinin konmasını ve yolun bir an önce bitirilmesini istiyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA