Çaycuma MYO'da Kültür, Sanat ve Spor Etkinlikleri Çerçevesinde Program Düzenlendi

Bülent Ecevit Üniversitesi Çaycuma Meslek Yüksekokulu'nda Kültür, Sanat ve Spor etkinlikleri düzenlen törenle gerçekleştirildi.

Çaycuma MYO'da Kültür, Sanat ve Spor Etkinlikleri Çerçevesinde Program Düzenlendi
Zonguldak'ın çaycuma ilçesinde bulunan Meslek Yüksekokulu'nda Kültür, Sanat ve Spor etkinlikleri dünenlenen geniş kapsamlı törenle gerçekleştirildi.

Düzenlenen kutlama programına Çaycuma Kaymakamı Hasan Yaman, Milli Eğitim Şube Müdürü Bayram Güneş, Çaycuma Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yardımcı Doç. Dr. Hikmet Yazıcı, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Haluk Güven, Garnizon Komutanı Üsteğmen Erhan Balçık, Askerlik Şubesi Başkanı Üsteğmen Mustafa Özoğur, İlçe Emniyet Müdürü Timur Özgen, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Saltukova Belediye Başkanı Adil Düzlü, Perşembe Belediye Başkanı Rasim Miyanyedi, Karapınar Belediye Başkanı Ercan Kınanç, Çaycuma Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Kandemir, Ak Parti Çaycuma İlçe Başkanı Bünyamin Bostanı, CHP Çaycuma İlçe Başkanı Umut Başoğlu, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler, öğretim görevlileri, öğrenciler katıldı.

Program öncesi Kaymakam Yaman ve Çaycuma Belediye Başkanı Gülşen, okulda yeni hizmete giren Bilgisayar sınıfı, işletme sınıfında bulunan portatif sıralar, Kütüphane ve çok amaçlı konferans salonun açılışı gerçekleştirildi.

Daha sonra öğrencilerin yapmış olduklar sergiyi gezen protokol ile konferans salonunda devam eden programa katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından ise konuşmalar yapıldı. Çaycuma Meslek Yüksekokulu Müdürü Yardımcı Doç. Dr. Hikmet Yazıcı, etkinliğe katılanlara teşekkür ederek, okula yardımlarını esirgemeyen ve destek çıkanlara teşekkür etti. Ayrıca Yazıcı, 6 Nisan tarihinde meydana gelen köprü faciasından dolayı bu etkinliğin okul olarak iptal ettiklerini ifade etti.

Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen ise davetlilere ve okul idaresine teşekkür ederek, Belediye olarak her zaman desteğe hazır olduklarını ifade etti.

Kaymakam Yaman da, okula destek çıkan ve yardımlarını esirgemeyen iş adamlarına teşekkür etti. Konferans salonunda devam eden program mini konser ile devam etti.. Daha sonra Meslek Yüksek Okulu bahçesinde, Kayıkçılar İlköğretim Okulu’nun roman gösterisi ile Çaycuma Meslek Yüksekokulu Halk oyunları ekibi izleyenlere gösteriler sundu

Düzenlenen etkinlikte davetlilere ve protokole yemek ikramında bulundu. Etkinliklerin Perşembe ve Cuma günü de devam edeceği kaydedildi .
Kaynak: İHA