Uzunlu’nun Çehresi Değişiyor
Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesine bağlı Uzunlu Belde Belediye Başkanı Turan Koç, beldenin modern bir belde haline getirmek için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi.

Yaşanılabilir bir çevreye en çok çocukların ve gençlerin ihtiyacı olduğunu ifade eden Koç,”Öğretmen kimliğimden dolayı çocukları unutamıyorum.Her hizmette onlara yer ayrılıyor.Atatürk parkında çocukları eğlenirken görmek beni mutlu ediyor. İnşallah yeni projelerde her zaman gençlere ve çocuklara yönelik çalışmalar olacak” dedi.
Kapalı devre sulama sistemi ile Uzunlu Barajından aldıkları suyu tarlalar ile buluşturduklarına değinen Koç,” Bu projeden çiftçimiz gerçekten çok memnun kaldı. Kontak anahtarını çeviriyoruz, tarlalar sulanıyor. Hem çiftçi bu durumdan çok mutlu, hem de ben. İnşallah bütün tarlalara bu sistemi getireceğiz ” diye konuştu .
