Ünlü Şair'den Şiir Dolu Gece

Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Kitap ve Kültür günleri kapsamında düzenlenen şiir dinletisinde sahne alan ünlü şair Cemal Safi, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Ünlü Şair'den Şiir Dolu Gece
Devlet Tiyatro Salonu'nda gerçekleştirilen programı Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Başkan Yardımcıları Zeki Gül, Nurettin Karakaya, Turhan Candan ve Alper Zahir ve çok sayıda şiir sever izledi.

"Birlik Olalım" şiiri ile sanatseverlere merhaba diyen Safi, programda "Tek Hecede Aşk, Rüyalarım Olmazsa, Vurgun, Ayşem" gibi okuduğu birbirinden güzel eserlerle dinleyenleri mest etti.

Şiir aralarında anlattığı esprili hayat hikayeleri ile geceye farklılık katan Safi, 253 şiirinin şarkı sözü olarak bestelendiğini bunların büyük çoğunluğunu ünlü sanatçı Orhan Gencebay'ın seslendirdiğini söyledi.

Safi, şiirlerinin dillerde olmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi. Gecenin sonunda ünlü şair, programın düzenlenmesinde katkıda bulunan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'ye teşekkür etti.

Başkan Muzaffer Külcü de ünlü şair ve söz yazarı Cemal Safi'ye çiçek ve plaket verdi. Gecenin sonunda ünlü şair, şiir severlere kitap imzaladı. Hayranlarıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi .
Kaynak: İHA