Kocaeli Fuarı 25 Mayıs’ta Açılacak
Kültür, Sanat ve Eğlence Fuarı 25 Mayıs’ta 46. kez kapılarını halka açacak.

Giriş ücretlerinin 1 lira olacağı fuarda, yapılacak konserlerde gelen sanatçılara göre giriş ücretleri değişecek.
25 Mayıs günü saat 18.30’da Murat Dalkılıç’ın konseri ile resmi açılışın yapılacağını söyleyen Fuar Müdürü Feyzi Utaş, 23 Mayıs’ta Antikkapı’da saat 10.30’da basın toplantısı yapılacağını belirtti.
Bu yıl girişlerin 1 lira olacağını söyleyen Utaş, gelen sanatçılara göre konser günlerinde fiyat artışı olacağını söyledi.
Fuardaki bütün birikimin üzerine insanların temiz, güvenli bir alanda gezeceği, alışveriş yapacağı, kitap okuyacağı ve eğleneceği bir mekan oluşturduklarını belirten, Utaş, fuarın nezih bir alan olacağını vurguladı.
Bu yıl 46. Kez kapılarını açacak olan fuarın 25 Mayıs - 16 Eylül tarihleri arasında açık olacağını ifade eden Utaş, Türkiye’de 3,5 ay halka hizmet eden tek fuarın Kocaeli’de olduğunu kaydetti.
Halkın heyecanla beklediği açılışın görkemli bir şekilde yapılacağını da söyleyen Utaş, her yıl gelen ziyaretçilerin yüzde 35’inin il dışından gelmesinin de önemli olduğunu kaydetti.
Her akşam birkaç alternatif eğlencenin olacağı fuarda bu yıl kısa metraj film festivali yapacaklarını söyleyen Utaş, ünlü sanatçıların jüri üyeliği yapacağı festivalin 3 gün süreceğini kaydetti.
