Demirtaş Esnafı Dinledi

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Kale Mahallesi Subaşı esnafını talep ve isteklerini dinledi.

Demirtaş Esnafı Dinledi
Subaşı esnafını ziyaretini kabul eden Başkan Necattin Demirtaş, esnafın isteklerini inleyerek sorunlarına en kısa sürede çözüm bulacaklarını kaydetti.

Halkla bütünleşen sorunlara kalıcı çözümler üreten belediyecilik anlayışıyla hizmet ürettiklerini ifade eden Başkan Demirtaş, ticaret ve alışveriş merkezleri ile vatandaşların uğrak mekanı olan İlkadım’ın ekonomik anlamda Samsun’u sırtladığını ifade etti.

Geçmişten aldıkları nefesle geleceğe ses vereceklerini söyleyen Başkan Demirtaş, “Fatih Sultan Mehmet, Mecidiye, Çiftlik ve Gazi Caddesi, Kuyumcular Çarşısı, Yabancılar ve Buğday Pazarı gibi alışverişin yoğun olarak yapıldığı bu merkezler ilçemizin ekonomik hareketliliğinin ne kadar canlı olduğunu göstermektedir. Samsun’u ekonomik anlamda canlı tutan bu alışveriş merkezlerinin daha rantabl ve görünümü ile günümüz şartlarına uygun bir şekilde modernize edilmesi gerekmektedir. Çağa uygun yapılacak olan bu değişim ve dönüşüm İlkadım ilçemizin geleceğine yönelik atılacak önemli bir adım olacaktır” dedi.

Kentsel ve ticari anlamda değişim ve dönüşümden yana olduklarını ifade eden Başkan Necattin Demirtaş, Kentsel estetik, kentsel çehre ve ticaret merkezleri ile İlkadım ilçesinin geleceğini planladıklarını açıkladı.

Ticaret merkezlerinin birinde başlanacak olan değişim diğer merkezleri de tetikleyeceğini kaydeden Demirtaş, Değişim ve dönüşümü İlkadım’da bir bütün olarak düşündüklerini anlattı .
Kaynak: İHA