Van-Hakkari Tabipler Odası Yönetimi Değişti

Van-Hakkari Tabipler Odası olağan genel kurul toplantısında yeni bir yönetim kurulu oluştu.

Van-Hakkari Tabipler Odası Yönetimi Değişti
Dün yapılan genel kurul toplantısı ardından yapılan açıklamada, seçimlerin çok olumlu bir havada geçtiği belirtildi. Açıklamada “Resmi olmayan sonuçlara göre Demokratik Hekim Platformu listesi tam liste şeklinde seçimi kazanmıştır.

Demokratik Hekim Platformu yönetim kurulu olarak; önceki yönetimdeki tüm meslektaşlarımıza hizmetleri için teşekkür ederiz. Bu hizmetleri arttırarak devam ettirmek başlıca amacımızdır. Seçimde oy kullanan tüm meslektaşlarımıza minnetle teşekkür ederiz. Bayrağı devraldığımız bu dönemde tüm hekimlerimizin sorun ve isteklerine cevap/çözüm olmaya niyetliyiz” denildi.

Yapılan açıklamada göre, Yönetim Kurulu, M. Çetin Kotan, A. Faruk Kıroğlu , Zeki Evliyaoğlu, Salih Ürper, Lütfi Tekeş, Cem Taylan Erden ve Ayfer Horasan, Denetleme Kurulu, Elif Aktan Mutlu, Baran Serdar Kızılyıldız ve Evindar Karabulut, Onur Kurulu Ahmet Koç, Mehmet Melek , M. Ali Mızrak, Hicran Gündoğdu ve Nurettin Yılmaz; Büyük Kongre Delegeleri ise Edip Gönüllü, Güleda Erensoy, Mehmet Bayar ,Mehmet Taşçı, Bülent Ağırel , Erdal Sayyiğit ve A. Muttalip Karaaslanlı’dan oluştu .
Kaynak: İHA