Salihli Bilsem, Madalyaları Topladı

Salihli Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) Matematik Alanı öğrencileri Manisa Şehzade Mehmet Koleji'nin bu yıl 11. 'sini düzenlediği Matematik Yarışması'nda yine derece aldı.

Salihli Bilsem, Madalyaları Topladı
Matematik Alanı Özel Yetenekleri Geliştirici Dönem öğrencilerinden Emir Sinan Karabulut gümüş madalya, Proje Dönemi öğrencilerinden Elif Şevval Köroğlu ve Mustafa Ersöz bronz madalya aldılar.Manisa ve ilçelerindeki ilköğretim okullarının 6, 7 ve 8. sınıflarından dörder öğrencinin katıldığı yarışmada Salihli Bilim ve Sanat Merkezi Matematik Alanı öğrencileri bu yıl da başarılı sonuçlara imza attı. Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Mahmut Süreyya Karaoğlu, "Sene başında başlattığımız olimpiyat çalışmalarına, matematik öğretmenimiz Ayperi Neslihan Gök ile birlikte büyük önem veriyoruz. Umuyoruz ki bu başarıların devamı gelecek. Bu vesile ile Matematik öğretmenimizi, öğrencilerimizi ve velilerimizi kutluyorum." dedi.

Bilim ve Sanat Merkezi Matematik Öğretmeni Ayperi Neslihan Gök ise "Öğrencilerimiz bir gümüş ve iki bronz madalya kazandılar. Öğrencilerimizin fedakâr çalışmalarına, velilerimizin katkısı ve okullarının da destekleri eklenince böyle güzel sonuçlar elde ediliyor. Okulumuzda 6. sınıftan başlanarak düzenli olimpiyat çalışmaları yapılmaktadır. Umuyorum Salihli Halkına daha çok başarılar hediye ederiz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim." şeklinde konuştu

Manisa Şehzade Mehmet Koleji'nin düzenlediği 11. Matematik Yarışmasında Salihli Bilsem öğrencileri Emir Sinan Karabulut gümüş, Elif Şevval Köroğlu ve Mustafa Ersöz bronz madalyalarını alırken; matematik öğretmeni Ayperi Neslihan Gök’e de başarı belgesi verildi.

Kaynak: İHA