Prof. Dr. Ömer Özkan Haymana'da - Ankara

Türkiye'nin ilk yüz nakli ameliyatını gerçekleştiren Prof. Dr. Ömer Özkan, Haymana'da bazı açılış ve temel atma törenlerine katıldı.

Haymana Belediyesi tarafından dün düzenlenen Temel Atma ve Açılışlar törenine Prof. Dr. Ömer Özkan, AK Parti Milletvekilleri Ülker Güzel, Tülay Selamoğlu ve Haluk Özdalga, Kaymakam Hüseyin Karameşe, AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, Belde Belediye Başkanları, Sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yıl içinde yapımları tamamlanan Kültür Merkezi, belediye kademe binası, Şehitler Anıtı, Prof. Dr. Ömer Özkan Meydanı, Çikolata Konutlarında bulunan çocuk ve dinlenme parkı, Seyran Saray Kaplıca tesislerinin açılışı ile satın alınan yeni araçların hizmete alma ve yüzme havuzları tesisinin temel atma töreni gerçekleşti.

Türkiye'nin ilk yüz naklini gerçekleştiren ve Haymanalı olan Prof. Dr. Ömer Özkan, Haymana Belediyesi tarafından kendisi adına yapılan ''Prof. Dr. Ömer Özkan Meydanı''nın açılışına katıldı.

Çok mutlu olduğunu ifade eden Özkan, yaptığı konuşmada yaklaşık 2 yıldır Haymana'ya gelmediğini, yapılan çalışmalarla ve hizmetlerle ilçenin çehresinin değiştiğini ifade etti .
Kaynak: AA