Eskihisar'da Anneler Günü Yürüyüşü

Gebzeli anneler, Anneler Günü’nde daha sağlıklı bir yaşam için yürüdü.

Eskihisar'da Anneler Günü Yürüyüşü
Eskihisar sahilinde 'Daha sağlıklı Yaşam İçin Adım At’ sloganıyla düzenlenen sağlıklı yaşam yürüyüşüne ev sahipliği yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebzeli bayanların Anneler Günü’nü karanfil vererek kutladı.

Her hafta sonu Pazar günleri Eskihisar sahilinde bir araya gelen Gebzeliler, bu hafta anneler ve Anneler Günü için yürüdü. Haftanın stresi ve yorgunluğunu atmak, kentin farklı mahallelerinden insanları kaynaştırmak amacıyla Başkan Köşker tarafından geçtiğimiz sene başlatılan sağlıklı yaşam yürüyüşlerine Gebzelilerin ilgisi ve katılımı her hafta artarak devam ediyor. Anneler Günü’nde düzenlenen sağlıklı yaşam yürüyüşüne çok sayıda Gebzeli kadın katıldı.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Bugün, büyük özveri ve şefkatiyle bizleri dünyaya getiren ve en iyi biçimde yetişmemizi sağlayan annelerimizin günü, Anneler Günü. Hayat okulunda ilk öğretmenimiz, yol göstericimiz, büyük destekçimiz olan annelerimizle birlikte sağlıklı yaşam için düzenlenen yürüyüşümüzde bir araya geldik" dedi.

Bin 200 metrelik sahil bandında 2 tur halinde yapılan tempolu yürüyüş Başkan Köşker’in ısınma hareketlerini yaptırmasıyla başladı.

Pazar sabahını spor yaparak değerlendiren Gebzeliler, yürüyüşün yorgunluğunu Sakızağacı Çay Bahçesi’nde verilen kahvaltıda üzerlerinden attı .
Kaynak: İHA