İtalya'da 'tren' alarmı!

Geçtiğimiz günlerde trende 2 kişinin bir kadına tecavüz etmesinin şokunu atamayan Milano, şimdi de 13 yaşındaki bir kıza tecavüzle sarsıldı.

İtalya'da 'tren' alarmı!
Geçtiğimiz günlerde trende 2 kişinin bir kadına tecavüz etmesinin şokunu atamayan Milano, şimdi de 13 yaşındaki bir kıza tecavüzle sarsıldı. Şehirde artan tecavüz olayları üzerine polis alarma geçti.
Milano'da küçük bir şirketi bulunan 30 yaşındaki Luigi Terranova, sarı hatta bulunan metronun Medaglie d'Oro durağında indikten sonra

13 yaşındaki bir kızın peşine takıldı. Küçük kızın polise verdiği bilgilere göre, saldırgan evine giden yol boyunca, yağmur altında onu takip etti ve apartman girişinde elindeki tabancayla sıkıştırarak, 'Evine çıkalım ' dedi.

Korkudan ne yapacağını bilemeyen kız, 'Ama evde ebeveynlerim var ' diyerek Terranova'ya peşini bırakmasını söyledi. Saldırgan, bunun üzerine küçük kızın ağzını kapatarak, bodrum katında tecavüz etti.

Milano polisinin basına yaptığı açıklamaya göre, bu olay 11 Nisan'da gerçekleşti ancak küçük kızın verdiği eşkal ve güvenlik kameralarının da yardımıyla saldırgan dün yakalandık ve tutuklandı.
Sabıkasız olduğu belirlenen saldırganın elindeki tabancanın da oyuncak olduğu ortaya çıktı. 13 yaşındaki kız da kendisine gösterilen tecavüzcüsünün Terranova olduğunu onayladı.

ŞEHİRDE TECAVÜZ ALARMI
Şehirde son dönemde artan tecavüz ve taciz olaylarının önüne geçmeye çalışan Milano polisi ise şehirde çeşitli operasyonlar düzenleyerek, Duomo Meydanı ve çevresinde küçük yaşta kızlara sarkıntılık eden bazı kişileri gözaltına aldı. Bu arada 32 yaşındaki Mısır asıllı bir pizzacı da, 26 yaşındaki bir öğretmene tecavüz ettiği gerekçesiyle tutuklandı.