İmplant Üstü Protez ve İleri Cerrahi Bilimsel Toplantısı

Adana Diş Hekimleri Odası ile Gümüş Dental'in birlikte düzenlediği ''İmplant Üstü Protez ve İleri Cerrahi'' bilimsel toplantısı ATOSEV Tesislerinde yapıldı.

İmplant Üstü Protez ve İleri Cerrahi Bilimsel Toplantısı
Adana Diş Hekimleri Odası'ndan yapılan açıklamaya göre, bilimsel toplantıya ''İmplant Çevresi Kemik Kayıpları ve Önlenmesi, Platform Switching İmplant-Abutment Bağlantı Sistemleri'' konularıyla Ege Üniversitesi Periodontoloji Ana Bilim Dalı'ndan Dr. Nejat Nizam, ''Protez Planlaması ve Protetik Parçaların Çeşitliliğinin Protez Planlamasındaki Önemi'' konusuyla Ege Üniversitesi Protez Ana Bilim Dalı'ndan Doç. Dr. Erhan Çömlekoğlu ile ''Abutment Seçimi, Protezin Dizaynı, Protezin Uyumu, İmplant Üstü Protez Seçenekleri'' konusuyla Ege Üniversitesi Protez Ana Bilim Dalı'ndan Doç. Dr. Mine Çömlekoğlu konuşmacı olarak katıldı.

Adana, Osmaniye, Kozan, Mardin ve Mersin'den gelen diş hekimlerinin yanı sıra, Mersin Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Abdurahman Doğulu'nun da katıldığı bilimsel toplantının açılış konuşmasını yapan Adana Dişhekimleri Odası Başkanı Dt. Hasan Yaman, implant konusunda daha önce birçok toplantı gerçekleştirdiklerini belirterek, bu konuda bazı temellerin yerine oturduğunu kaydetti.

''Çukurova Diş Hekimliği Günleri'' adı altında daha önce Mersin ve Hatay'da yapılan toplantıyı 5-7 Ekim tarihleri arasında Adana'da gerçekleştirdiklerini ifade eden Yaman, ''Kongre tadında bir toplantı olması için uğraşıyoruz. Mersin, Hatay, Kahramanmaraş odalarımız ve meslektaşlarımızın tamamı bizlere destek veriyor. Adana dışından hayli kalabalık gelen meslektaşımız var. Sevinerek görüyorum. Desteğiniz bizlere her zaman güç vermektedir'' dedi.

Toplantı sonunda tüm katılımcılara sertifika verildi.

Kaynak: AA