Bursa Mhp'de Kongre Heyecanı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bursa 10. İl Kongresi yoğun bir katılımla başladı.

Bursa Mhp'de Kongre Heyecanı
Merinos AKKM'de düzenlenen İl Kongresi'ne MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, MHP Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz, Bursa Milletvekili Necati Özensoy ve çok sayıda partili katıldı.

CHP İl Başkanı Gürhan Akdoğan'ın da katıldığı kongrede mevcut başkan Tevfik Topçu, Hasan Toktaş ve Zafer Milli'nin listeleri yarıştı. Yaklaşık 600 delegenin kayıtlı olduğu seçimde konuşan Milletvekili Durmaz, MHP'nin Bursa'daki il kongresinin birlik ve beraberlik içinde geçtiğini belirterek, "Milleti kandıranlar tek adaya düşürmeden kongre yapamıyorlar. MHP, her yerde çoklu adaylarla bir demokrasi şölenine dönüştürüyor. Bunun kanıtı Bursa’dır. Kongrenin devletimize hayırlı olmasını diliyorum. Kazanan MHP olacak. Kaybeden kimse yok" dedi.

Adaylardan Hasan Toktaş, zengin ve güçlü bir kadroyla Bursa il Başkanlığına talip olduğunu ifade ederek, "Partimizi yönetmeye talibim. Dinamik ve kararlıyız. Daha iyisini yapmak istiyoruz. Partimizi Bursa’da daha iyi noktalara taşımak için çalışacağız. Bursa’nın sonrunlarını her naman gündeme taşıyacağız" diye konuştu.

Aday Zafer Milli, ise MHP'nin Bursa'da daha önemli işler başarması için aday olduğunu açıkladı.

"BEN BİR DAVA ADAMIYIM" Seçim öncesinde ilçe ilçe gezerek delegelerle bir araya gelen Mevcut Başkan Tevfik Topçu, ise Bursa'da ülkücü kadrolarla önemil işler başardıklarını söyledi.

Topçu, "Bursa'da gündem oluşturduk. Bursa’daki STK’larla temasa geçerek ortak çalışmalar yürüttük. Genel merkezin ve Bursa kamuoyunun takdirini kazandık. Genel merkezimizle koordineli olarak bütün çalışmaları sizler adına yürüttük. Bursa teşkilatları uzun yıllardır birlik ve beraberliği ile sürekli başarı yakaladı. Bursa’nın takipçisi olacağız. Hedefimiz hep birlikte hep beraber başta büyükşehir belediyesi ve bütün belediyelere 3 hilalli bayrakları dikmek. Tevfik Topçu ismi ülkücü hafızanın adıdır. Birlik ve beraberliğin adıdır. Kimseyi ötekileştirmeden herkesi kucaklamanın adıdır. Ben bir dava adamıyım” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA